PRIMĂRIA ORAȘULUI NĂSĂUD

 
Instituția: Primăria Năsăud
Adresa: Piaţa Unirii nr.15 
Localitatea: Năsăud
Județul: Bistrița-Năsăud
Cod poștal: 425200
Tel.: 0263 361 027
Fax: 0263 361 029
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 

DATE CU CARACTER PERSONAL

 
Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt necesare pentru ca solicitarea pe care doriți să o transmiteți prin Formularul de contact să fie soluționată de Primăria și/sau Consiliul Năsăud.
 
Datele pot fi divulgate destinatarilor sau terților numai în conformitate cu dreptul U.E. sau cu dreptul intern.
 
Potrivit dispozițiilor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) beneficiați de dreptul de acces, de rectificare, de ștergere a datelor cu caracter personal, dreptul de restricționare a prelucrării, dreptul de a vă opune prelucrării, dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, precum și de dreptul de a depune plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
 
Exercitarea acestor drepturi o puteți face printr-o cerere depusă personal, sau trimisă prin poștă la sediul Primăriei Năsăud, ori prin mijloace electronice de transmitere la distanță.
 
În cazul în care nu doriți să completați toate datele personale vă rugăm să utilizați canale alternative de comunicare cu reprezentanții Primăriei Năsăud.
 
           
Doar după primirea acordului va fi posibila completarea efectivă a formularului.
 

DE ACORD