Site-uri utile.

Afişări: 14235

Sit-uri utile:

 

Centru de zi pentru persoane vârstnice Năsăud - Str. Piața Unirii , nr. 15, Oraș Năsăud, cod poștal 425200, județul Bistrița-Năsăud, România, telefon: 0363 131 160

Năsăud: A fost deschis centrul pentru vârstnici - socializare, consiliere psihologică și cursuri de digitalizare, cursuri de dans și terapie muzică  pentru toți seniorii năsăudeni. 
 
În cadrul centrului se desfășoară activități de socializare și petrecere a timpului liber (competiții de table, șah, remi, scrabble), consiliere psihologică, educație pentru sănătate și asistență în rezolvarea problemelor administrative. De asemenea, Centrul de zi pentru Vârstnici organizează constant spectacole tematice care îi au ca protagoniști pe seniorii comunității. 
 
Enumerăm și alte activități cum ar fi: ateliere de origami, șezători, atelier de arte vizuale, jocuri de societate pentru stimularea atenției, cursuri de salsa și bachata, gimnastică medicală, grup coral și grup vocal folcloric. 
 
Scopul acestor cluburi este să ofere servicii sociale alternative gratuite, concretizate în activități de identificare a nevoilor sociale individuale, familiale și de grup, în scopul preveniri excluziunii sociale și pentru integrare/reintegrare socială. 
 
Centrul de zi pentru vârstnici Năsăud își desfășoară activitatea în Corpul C al clădirii Primăriei orașului Năsăud, Str. Piața Unirii, nr.15.
Vă așteptăm cu drag!

http://centrudezinasaud.ro/

 

Apărarea împotriva incendiilor: https://www.risc.info.ro/

 

Incidența cazurilor COVID-19 se regăsește la următoarele adrese de internet:

https://bn.prefectura.mai.gov.ro/media/presa/

https://dspbn.bistrita.ro/?p=11198

Hotărârile C.N.S.U. le găsiți la adresa de internet:

https://gov.ro/ro/masuri

Lista zonelor afectate de COVID-19 le găsiți la următoarea adresă:

https://www.cnscbt.ro/index.php/liste-zone-afectate-covid-19

 

Având în vedere măsurile de prevenire a traficului de persoane implementate de Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane și în sprijinul acestei agenții, distribuim și noi materialele audio-video primite.

Afișe campanie

Spoturi video campanie

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, comunicte de presă

Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Gestionarea Integrata a Deseurilor Municipale in Judetul Bistrita-Nasaud

https://ro-alert.ro/

https://www.facebook.com/PrimariaNasaud/

http://www.turismnasaud.ro/

https://www.facebook.com/Centrul-de-Prevenire-Evaluare-si-Consiliere-Antidrog-Bistrita-Nasaud-428105137362080/

http://www.gcosbucnasaud.ro/